Een rondvaart oesterproeverij dagje vissen mosselrondvaart rondvaart Goes, Zierikzee, Tholen of Bergen op Zoom excursietocht naar de weervisserij rondvaart varen en fietsen met de Zwerver 3
De Zwerver 3 Jos en Ilse Molenaar

Bent u klaar voor een dag met de Oosterschelde expert?

Vanaf de Zwerver3 heb je een prachtig uitzicht over het water en de omliggende natuur. Zo kun je zeehonden spotten, genieten van de vele vogels en misschien zelfs een bruinvis zien zwemmen.

Tijdens de vaartocht vertelt onze ervaren schipper je alles over de omgeving en de geschiedenis van de Oosterschelde, hij kent de omgeving als geen ander en kunnen jou en jouw gezelschap alles vertellen over de mooie plekjes en bezienswaardigheden langs de route.

Wil je liever actief bezig zijn op het water? Dan kun je bij ons ook kiezen voor een vistrip. We vissen op onder andere paling, tong, bot, schar, schol, wijting en steenbolk, in de zomermaanden is er ook kans op zeebaars, geep een kreeftje of zelfs een zandhaaitje. Ervaren vissers, maar ook beginners zijn welkom aan boord.

Met je collega’s of relaties vergaderen of presenteren op een bijzondere locatie? Ook dat kan aan boord van de Zwerver3. Het schip beschikt over diverse audiovisuele apparatuur, zo kun je optimaal gebruik maken van de tijd op het water.

Heeft een combinatie van de diverse rondvaarten jouw voorkeur? Dat kan ook! Kortom, de Zwerver3 biedt volop mogelijkheden voor een geslaagde vaartocht in het prachtige nationaal park de Oosterschelde.

Dus, voor een gezellig en sportief dagje uit op het water ben je bij De Zwerver 3 aan het juiste adres. Reserveer snel en wij regelen de rest!

Ons schip wacht je op aan de Bergse Diepsluis net buiten het historische centrum van het vestingstadje Tholen. Je vaart zo de Oosterschelde op. Tholen ligt net in Zeeland, de stad is vanuit alle windstreken prima te bereiken en bovendien is parkeren (ruim voldoende) aan de kade gratis.

 

 

Jos en Ilse zijn gastheer van Nationaal Park de Oosterschelde, Stichting Tholen Beter Bekend en van Waterpoort werkt.

Wil je meer lezen over de rondvaarten in Zeeland met de Zwerver3, bekijk dan ook eens onze flyer.