Bent u er klaar voor om een dag op de Oosterschelde te genieten?

Rondvaart & sportvisbedrijf De Zwerver 3 verzorgt rondvaarten en dagtochten  met als vertrekpunt de Bergse diepsluis vlakbij het monumentale stadje Tholen. Onze specialisatie is het organiseren van een geslaagde dag voor groepen, denk aan recepties, verenigingen, vrienden(innen) club, feesten en bedrijfsevenementen hiervoor bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zorgen voor een fijne dag of avond op de Zwerver 3, indien gewenst met hapje en drankje.

Rondvaarten en vistrips vinden plaats op elke dag van de week en kunnen desgewenst gecombineerd worden.

Jos en Ilse zijn gastheer van Nationaal Park de Oosterschelde en van Waterpoort werkt.

Een rondvaart oesterproeverij dagje vissen mosselrondvaart rondvaart Goes, Zierikzee, Tholen of Bergen op Zoom excursietocht naar de weervisserij rondvaart varen en fietsen met de Zwerver 3

Bedrijfsuitje

"Door iets actiefs met elkaar te ondernemen, ben je helemaal weg uit de werksfeer en leer je je collega's weer op een andere manier kennen"

Zeehondjes ontdekken

"We hebben onze ouders meegenomen met de Zwerver 3 voor hun trouwdag. Makkelijk, want de hele familie kon mee. We hebben zeehondjes gezien, en helemaal naar de Zeelandbrug gevaren. Op de terugweg heerlijk aan boord gegeten"