Wie we zijn

Schipper Jos en zijn vrouw Ilse Molenaar hebben een passie voor varen. Zij vinden het een geweldige uitdaging om iedereen aan boord van hun schip De Zwerver 3 mee te laten genieten van al het moois wat er in en om Nationaal Park de Oosterschelde te vinden is. Met iedere dag weer mooie momenten voor de boeg is het nooit saai.

Als kleine jongen is Jos opgegroeid op het water. Eerst met een roeiboot toen een motorbootje tot ik uiteindelijk mijn eigen droom kon verwezenlijken een sportvis-rondvaartboot. Zo zwerf ik inmiddels al 45 jaar op de Oosterschelde en omgeving. Ik heb als schipper gewerkt met de bouw van de Oesterdam en later ook als sluismeester op de Bergse Diepsluis. Daarnaast in het weekend samen met Ilse op onze eerste sportvisboot de Flipper.

Zo’n 20 jaar geleden hebben we het roer omgegooid en hebben we er fulltime ons beroep van gemaakt. Het water heeft mij altijd geboeid, de natuur, de vrijheid, de rust het is iedere dag anders. Grote golven of prachtig rustig weer. Iedere keer als ik de boot losgooi is het weer een verrassing wat de natuur ons brengt. De zeehondjes, bruinvissen, sportvissen, rondvaarten. Alle vaartochten kunnen naar de wens van de gasten worden samengesteld. Het is een geweldige baan, wij vinden dan ook dat we geluk hebben gehad dat wij van onze hobby ons beroep hebben kunnen maken en natuurlijk dat wij dit samen kunnen doen.

Wij willen onze gasten een onvergetelijke dag bezorgen, zodat ze met een fijne ervaring weer naar huis gaan. Voor ons is iedere dag een feest. Wij houden van gezelligheid en de wensen van onze gasten staan voorop. Met succes want de meeste klanten komen regelmatig terug.

Tot snel aan boord van de Zwerver 3!

Uw gastheer en vrouw, Jos en Ilse Molenaar van Rondvaart en Sportvisbedrijf de Zwerver3