Geen ervaring met onze vistrip = Geen probleem, Jos legt alles uit

Gezellig een dagje bootvissen op de Oosterschelde met de vis- of sportclub, je vrienden en/of kennissen of een bedrijfsuitje boek je bij De Zwerver 3!
Vaar met ons mee, ook zonder ervaring, want vissen is voor iedereen, jong en oud! Gezelligheid staat bij onze vistrip voorop. 
 
• Viservaring is niet nodig.
• Met uitleg en begeleiding van kapitein Jos
• Aas is geregeld
• Hengel kan worden gehuurd
• Gezellige eet en drink gelegenheid aan boord
 
Kortom je hoeft geen “echte” visser te zijn, sterker nog je hoeft niet eens over een uitrusting te beschikken. Wij verhuren complete hengels en verzorgen ook het zeeaas.
 
Het staat je vrij je eigen hengel te gebruiken, wil je één van onze hengels gebruiken (deze zijn voorbereid op de omstandigheden op de Oosterschelde) dan rekenen we daarvoor €12.50.
 
Er is een gezellige binnenruimte waar je eten en drinken kunt bestellen.
We vertrekken ‘s morgens om 8.30 uur vanaf onze ligplaats aan de Oesterdam, Bergse Diepsluis. Er is daar ruim voldoende plaats om GRATIS te parkeren.
We zullen rond 16 uur weer aanmeren.
 
De vaartochten zijn altijd onder voorbehoud van voldoende liefhebbers, nieuwe Covid maatregelen en extreme weersomstandigheden.
Het is ook mogelijk om alleen met jouw gezelschap het volledige of een deel van het schip te huren, neem daarvoor contact met ons op, 06-53 255 912.
Wil je mee? Bel, mail of app ons.

Er wordt gevist op paling, tong, bot, schar, schol, wijting en steenbolk, in de zomermaanden is er ook kans op zeebaars, geep een kreeftje of zelfs een zandhaaitje.

We vertrekken vroeg, rond 8.30 uur, en varen dan naar de visstek. Daar krijg je desgewenst uitleg, je “huur” hengel en aas. We zijn weer terug rond 16.00 uur

Vistrip Oosterschelde
Vistrip haai gevangen
Vistrip rondvaart Oosterschelde
Bootvissen Oosterschelde

Liever contact via telefoon?

U kunt Ilse bereiken via: +31 6 53255912