Wij hebben een vaarschema gemaakt. Check het schema en kies de dag en tocht van je keuze.

Reserveren noodzakelijk

Reserveren kan via het reserveringsformulier. Wij sturen je na aanmelding een betaallink en nota toe. De reservering vervalt als de betaling niet binnen 24 uur is voldaan. Vooraf reserveren is nodig omdat we maar een beperkt aantal gasten mogen meenemen en wij graag Corona-proof werken (niet in de rij staan om af te rekenen). Als wij besluiten de rondvaart te annuleren dan storten wij het volledig betaalde bedrag terug.

Bij last-minute graag even telefonisch informeren naar beschikbaarheid via : (0031) 6 53 255 912

 

 

Ons aanbod vissen op de Oosterschelde

 

  • Vistocht € 22,50 per persoon Aas € 10,= per pakje. Eventueel huur hengel € 10,=  
Deze vaartochten zijn onder voorbehoud van voldoende liefhebbers, nieuwe maatregelen en weersomstandigheden. Het is ook mogelijk om met je gezelschap het volledige of een deel van het schip te huren. Aan boord is er een ruim aanbod aan eten en drinken. Zelf eten en drinken meenemen is niet toegestaan.
 

Afvaart vanaf: Oesterdam Bergse Diepsluis Tholen.

Kaart-ligplaats

Het vaarschema

vaarschema okt-nov

Reserveer nu een rondvaart in Zeeland met de Zwerver 3

https://rondvaarteninzeeland.nl/privacyverklaring/
Wij sturen je na aanmelding een betaallink en nota toe. De reservering vervalt als de betaling niet binnen 24 uur is voldaan. Vooraf reserveren is nodig omdat we maar een beperkt aantal gasten mogen meenemen en wij graag Corona-proof werken (niet in de rij staan om af te rekenen). Als wij besluiten de rondvaart te annuleren dan storten wij het volledig betaalde bedrag terug.
Bij last-minute graag even telefonisch informeren naar beschikbaarheid via : (0031) 6 53 255 912