Wij hebben gelukkig weer toestemming gekregen om te gaan vissen op de Oosterschelde, en daar zijn we heel blij mee! Er lijkt ook een einde te komen aan het wisselvallige weer, dus ik heb maar gelijk wat opstapdagen ingepland voor jullie. De gewone rondvaarten mogen nog even niet, hopelijk kunnen we ook die weer snel oppikken. Want uiteindelijk is dat wat wij het allerliefste doen jullie een onvergetelijke dag bezorgen op het water van de Oosterschelde.
Wat hebben wij het gemist!
Tot snel aan boord van de Zwerver 3.
 
OPSTAPDAGEN VISSEN:
Zaterdag 29 mei – 8.30-16.00 uur
Zondag 30 mei – 8.30-16.00 uur
Zondag 13 juni – 8.30-16.00 uur
 
Je betaald hiervoor € 22.50 p.p. en voor 1 bakje aas (waar je normaal gezien de hele dag mee kunt doen) rekenen we €10.
Het staat je vrij je eigen hengel te gebruiken, wil je één van onze geprepareerde hengels gebruiken (deze zijn voorbereid op de omstandigheden op de Oosterschelde) dan rekenen we daarvoor €10.
 
Aan boord is een keuken waar je eten en drinken kunt bestellen.
We vertrekken vanaf onze ligplaats aan de Oesterdam, Bergse Diepsluis. Er is daar ruim voldoende plaats om GRATIS te parkeren.
 
De vaartochten zijn altijd onder voorbehoud van voldoende liefhebbers, nieuwe Covid maatregelen en extreme weersomstandigheden.
Het is ook mogelijk om alleen met jouw gezelschap het volledige of een deel van het schip te huren, neem daarvoor contact met ons op, 06-53 255 912.